Nieuws 
Ook de ANCURO markt in Destelbergen een mooi evenement 

(30/08/2013)

De volwassen ANCURO-markten zijn aan hun 21ste editie toe. Een stralende zon, het traject volledig bezet met standhouders en straten vol nieuwsgierigen en kooplustigen, het recept voor een geslaagde ‘rommel’markt. Zowel te Heusden als te Destelbergen kan de organisatie “Curieus Destelbergen vzw” tevreden terugblikken. Heel wat standhouders waren er als de kippen bij om reeds voor volgend jaar hun standplaats te bespreken.

Het volledige verslag van onze dorpsdichter alsook het ANCURO gedicht lees je hier.


ANCURO markt Heusden een grandioos succes. 

(22/08/2013)

De jaarlijkse ANCURO markten staan hoog aangeschreven bij de vele standhouders. Dit jaar mochten we meer dan 170 standhouders noteren, een overweldigend succes. Heel vroeg in de ochtend (8u30) stonden de eerste standhouders reeds aan te schuiven voor de inschrijving. Onder een prachtige zomerzon installeerden alle standhouders zich in een rustige en aangename sfeer.

Rond 12 uur werd de markt reeds druk bezocht door bezoekers en gegadigde "kopers". En dit ging door tot laat in de namiddag, desondanks een korte regenbui bleven de meeste standhouders volharden tot 17:30. Vele standhouders ware uitermate tevreden en wensten nu reeds te reserveren voor 2014. Nog ietsje te vroeg ... maar wij zijn uitermate blij met de resultaten.


Curieus Destelbergen-Heusden met eigen website 

(18/05/2013)

Het stond eraan te komen. Na de opstart van de sp.a Destelbergen-Heusden website werd beslists om ook een eigen website te bouwen voor de Curieus afdeling Destelbergen-Heusden. Op de website zullen alle activiteiten terug te vinden zijn, met ook beeldmateriaal waar mogelijk.